1

jan 24

Gelukkig nieuwjaar!

Iedereen de beste wensen voor 2024 en veel schietsport plezier toegewenst.

11

sep 23

KNSA bereikt mijlpaal van 40.000 sportschutters

In de loop van vorige week bereikte het aantal bij de KNSA aangesloten sportschutters de grens van 40.000. Inmiddels zijn ruim 40.000 sportschutters, via 625 schietsportverenigingen, bij de KNSA aangesloten.

Al eerder is het aantal van 40.000 sportschutters bereikt, maar dat was alweer enige tijd geleden, namelijk in de zomer van 2007. Nadien stabiliseerde het aantal sportschutters zich en liep het aantal daarna enige tijd terug om vervolgens weer langzaam te groeien. Tijdens de coronapandemie stagneerde de groei van het aantal KNSA-sportschutters maar dat was – zo blijkt nu – van tijdelijke aard omdat de schietsport in Nederland zich nadien weer volledig herstelde en dus inmiddels de mijlpaal van 40.000 sportschutters weer is bereikt.

De KNSA verwacht in de komende jaren ook nog een lichte groei van het aantal sportschutters in Nederland door te maken; de signalen van de bij de KNSA aangesloten verenigingen duiden daar op.

Bron: KNSA

27

jun 23

Nieuw (kleiner) WM32 formulier

Onder Leden -> Documenten vind je een link naar een 2 pagina versie van het WM32 formulier. Als je deze dubbelzijdig print ben je maar 1 pagina papier kwijt i.p.v. de 4 pagina versie vanaf de website van de politie.

14

jun 23

Bestuursveranderingen

Met de algemene ledenvergadering is John Hertman afgetreden als voorzitter en hij zal worden opgevolgd door René Hendriks. René zat al in het algemeen bestuur en is KNSA instructeur. John blijft werkzaam in de vereniging als o.a. instructeur, baancommandant en vertrouwenspersoon. Wij danken John voor zijn voorzitterschap van het afgelopen jaar en verwelkomen René als voorzitter van de vereniging.

Tevens is daardoor een positie binnen het bestuur vrij gekomen en deze wordt opgevuld door Peter-Hans Duivenvoorden. Peter-Hans zal plaats nemen in het algemeen bestuur.

16

mei 23

Algemene Ledenvergadering

Dinsdag 13 juni zal de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging plaatsvinden. Aanvang 20.00 uur. De voorlopige agenda is naar alle leden gestuurd net als het nieuwe concept voor het huishoudelijk reglement.

Als er punten zijn die je toegevoegd wil hebben aan deze agenda of als er andere zaken zijn die je besproken wil hebben, mail die dan aan het secretariaat.

We hopen op een grote opkomst.

1 2 3