Ben je geïnteresseerd in een sportactiviteit waar vaardigheid en precisie een belangrijk item is, dan is schietsport wellicht iets voor jou. Vanaf 18 jaar kun je je aanmelden voor de instructielessen bij onze vereniging. Deze lessen zijn een vereiste voor aanmelding voor het lidmaatschap bij sv Strijdlust87. De lessen worden gegeven op vijf maandagen startend in de oneven maanden. Bij de 2e instructieles dien je een recente VOG voor schietverenigingen (Verklaring Omtrent het Gedrag) te overleggen en € 25,00  te voldoen. Voor een al gedeeltelijke ingevulde aanvraag voor het VOG kan je het volgende document downloaden https://svstrijdlust87.nl/wp-content/uploads/2017/03/aanvraagformulier-vog-2017.doc). Je kan de VOG ook digitaal aanvragen via https://www.vog-aanvraag.nl/schietsport. Onze ervaring is dat het digitaal aanvragen sneller is en je hebt de VOG dan meestal binnen enkele dagen in huis.

Voor meer informatie over schietsport in Nederland verwijzen wij je naar de website van de KNSA.

Kosten lidmaatschap

Contributie    s.v. Strijdlust ’87, € 120,00 per jaar.
Inschrijfgeld  s.v. Strijdlust ’87, € 10,00 eenmalig.

Contributie   KNSA € 22,00 per jaar, van 18 t/m 20 jaar
Contributie   KNSA € 42,50 per jaar, vanaf 21 jaar (hoofdlid)
Inschrijfgeld KNSA € 42,50 eenmalig vanaf 21 jaar (alleen hoofdlid)

De contributie voor de KNSA is verplicht. U ontvangt dan gratis ‘De Schietsport’ en bent WA verzekerd tijdens het schieten.

Aanmelden

Meldt u aan door ons aanmeldingsformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben op dit moment te maken met een wachtlijst. Door uw telefoonnummer mee te sturen kunnen wij contact met u opnemen mocht er bijvoorbeeld iemand uitvallen (waardoor u misschien eerder kunt starten met uw instructielessen).